top of page

Over ons

Meer Dan Alleen Beelden

Welkom bij Horizon Eye Media! Mijn naam is Jari, ik ben een gedreven en enthousiast persoon die passie heeft voor het vastleggen van beelden vanuit de lucht. Mijn doel is om jouw verhaal vast te leggen vanuit een uniek perspectief en onvergetelijke momenten te creëren.

Onze benadering is gebaseerd op creativiteit, professionaliteit en toewijding. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar verbluffende beelden die de verwachtingen overtreffen.

 

Bij ons kun je rekenen op hoogwaardige service, expertise en een resultaat dat je keer op keer zal verbazen.

lang.PNG

Laagste prijs garantie

We  bieden onze klanten de laagste prijs van Nederland aan. Deze betaalbaarheid komt voort uit onze status als beginnende professional. Desalniettemin zal de kwaliteit van onze diensten hier niet onder lijden. Dankzij onze uitgebreide oefening en ervaring in het optimaal besturen van drones, kunnen wij hoogwaardige luchtfotografie- en filmopnames garanderen. Dit zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van kwaliteit luchtfotografie- en filmopnames tegen een betaalbare prijs.

Uit ons marktonderzoek is gebleken dat wij voor onze diensten, de goedkoopste aanbieder in Nederland zijn. Mocht u elders een lagere prijs vinden voor dezelfde service, dan zullen wij het bedrag op uw factuur verlagen om u tegemoet te komen.

bottom of page