top of page

INFORMATIE

Op deze pagina vindt u informatie over mijn werkzaamheden en de methodes die ik hanteer. Mocht u nog vragen hebben, dan sta ik graag voor u klaar om deze per e-mail of telefonisch te beantwoorden. Uw feedback is zeer waardevol voor mij, omdat ik voortdurend werk aan het verbeteren van mijn website en diensten. Aarzel dus niet om uw suggesties met mij te delen.

Voor details over onze voorwaarden en condities, lees onze algemene voorwaarden

DJI Drone

We maken gebruik van een geavanceerde drone van het gerenommeerde merk en marktleider DJI, die is uitgerust met state-of-the-art technologieën om veilig en uiterst nauwkeurig te vliegen. Onze drone is tevens voorzien van een hoogwaardige camera met optische zoom, waardoor we op een veilige afstand van het object kunnen vliegen zonder in te leveren op de details van de foto of video.

Goed weer garantie

Bij het vastleggen van beelden is het weer een cruciale factor. Neerslag en windkracht spelen een belangrijke rol bij het vliegen met een drone, en bovendien beïnvloeden de weersomstandigheden de kwaliteit van het beeldmateriaal. Daarom maken wij gebruik van een 'Goed weer garantie', indien kort voor de afspraak blijkt dat de weersomstandigheden niet optimaal zijn voor de gewenste foto- of videokwaliteit, bieden we de mogelijkheid om de afspraak kosteloos te verzetten. Op die manier streven we altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit en perfecte resultaten.

Laagste prijs garantie

Ons marktonderzoek heeft aangetoond dat wij de voordeligste aanbieder zijn in Nederland. Mocht u elders een lagere prijs vinden voor dezelfde service, dan passen wij graag het bedrag op uw factuur aan om u tegemoet te komen. Indien u een dergelijke waarneming doet, verzoeken wij u vriendelijk dit aan te geven voordat wij op locatie langskomen, zodat de factuur optijd in orde is.

Kennismaking

Samen kunnen we de juiste inhoud en benodigdheden bepalen die passen bij uw doelstellingen. Aarzel niet om uw ideeën met mij te delen, zodat ik u kan helpen om uw visie werkelijkheid te maken.

bottom of page