top of page

Projecten

Quinta Golfinho zijn een aantal appartementen gelegen in een enorme bananenplantage op een van de meest exclusieve locaties in Madeira, direct aan zee. Het is een unique plek om te zien en een echte aanrader als je van plan bent Madeira te bezoeken.

Voor meer informatie bezoek de website

Quinta-Golfinho.com/en

Deze woning bevindt zich op de hoek van een woonwijk, met een adembenemend uitzicht op het uitgestrekte boerenlandschap. De dronevideo biedt een uniek perspectief en laat zien hoe mooi het is om hier te wonen.

Kasteel Dussen is omringd door een slotgracht en ligt midden in een weids polderlandschap. De torens, de slotgracht en de stenenbrug geven een karakteristieke sfeer. De inrichting is eigentijds klassiek, waarbij de historische eigenschappen van het kasteel zijn gecombineerd met hedendaagse invloeden.

Voor meer informatie kunt u de website van het kasteel bezoeken op KasteelDussen.nl

Rajamaa is een familiebedrijf dat ligt op een eiland in de Muonio-rivier. Deze rivier dient als natuurlijke grens tussen Zweden en Finland. Omringt door de prachtige natuur van Lapland, waar bossen, rivieren en bergen een adembenemend landschap vormen.
Voor meer informatie kunt u de website van Rajamaa bezoeken op rajamaa.com

Welkom bij Guesthouse The View, gelegen op het prachtige eiland Madeira. Genesteld op een toplocatie met adembenemende uitzichten op de Atlantische Oceaan, is deze accommodatie de perfecte ontsnapping voor iedereen die het beste van wat Madeira te bieden heeft wil ervaren.

Bekijk de website van The View